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RESPONSE TO INDUSTRY COMMENTS

Question:


SectionL.16.3c(1) states that 11” x 17” paper will be acceptable for graphics, tables and diagrams, as long as it folds to 8 ½” x 11”.  For ease of reading, some flow charts may require more space than an 11” x 17” sheet provides.  Would it be acceptable to provide the fold out on a larger sheet, provided the sheet is not more than 11” long and folds into an 8 ½ x 11” space?

Answer:

No.  The purpose of this instruction is to prevent accordion style fold out graphics that may circumvent page limitations.  If necessary, bidders may format large charts on multiple pages.

