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Dear Mr. Drongosky:

This responds to the question you posed in your letter of March 27,2007, regarding 14 CFR
§121.471. You asked whether your understanding of 14 CFR §121.471(g) is consistent with..
our interpretation of the regulation. Specifically, you believe that under § 121.471(g), a
flight crewmember may exceed the applicable flight time limitations only to get back to a
hublbase because the word destination in section 121.471(g) is singular, not plural, as in
destinations. This is to advise that your assumption that § 121.471(g) only allows a flight
crewmember to exceed a flight time limitation when trying to " ... get home to a hub or
base ... " is incorrect. Weare not aware of any FAA interpretation that has imposed that
type of restriction on the use of §121.471 (g).

This response has been prepared by Cecile O'Connor, Attorney in the Regulations Division
of the Office of the Chief Counsel and has been coordinated with the Air Transportation
Division of Flight Standards Service. If you have additional questions regarding this matter,
please contact us at your earliest convenience at (202) 267-3073.

Sincerely,

~a£~
Assistant Chief Counsel,
Regulations Division AGC-200
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