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Good afternoon Ms. LaDeana Peden with the FAA Office of Aeronautical Center Counsel in Oklahoma City: This
is in response to a Notice of Public Meeting published in the April 26, 2011 Federal Register (Vol. 76, No. 80)
concerning a June 1, 2011, public meeting concerning U.S. registration of aircraft in the name of owner trustees
for the benefit of beneficiaries that are neither U.S. citizens nor resident aliens. | cannot attend the meeting in
person, and inquire if comments concerning the notice would be helpful. | have been involved with assisting
clients with aircraft registration, and it has been a matter of concern to me that it is possible for undisclosed
foreign beneficial owners or lessees to operate “N”" registered aircraft under FAA regulations. | interpret the notice
to mean FAA personnel also may have similar concerns. It is my experience that trustee owners of aircraft
usually have little to do with operation, maintenance, etc. of trust aircraft. Perhaps a succinct disclosure of the
aircraft operator is appropriate. Also, perhaps the FAA could propose (not necessarily require) specimen or
sample trust agreement forms, the use of which would be acceptable to the FAA. | have several forms | have
developed that | can share with the FAA if that would be helpful to your inquiry. | look forward to hearing from
you. Regards from Richmond, Virginia.
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Visit our website at www.cshb-law.com. This email (including any attachments) may include information that is confidential
and/or subject to the attorney/client privilege under applicable law. If the reader of this message is not the intended recipient,
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This communication constitutes an electronic communication within the meaning of the ECPA, 18 U.S.C. § 2510, and its
disclosure is strictly limited to the recipient intended by the sender of this message.
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