

NextGen Advisory Committee (NAC)

Meeting Agenda

Date: Monday, June 12, 2023

Time: 1:00pm – 4:15pm (ET) (estimated times)

Location: FAA Headquarters

800 Independence Avenue Southwest

Washington, DC 20591

(Virtual Attendance Option Available)

Item	Time (ET)	Торіс
1.	1:00 – 1:10 10 Minutes	Opening Remarks
2.	1:10 – 1:20 10 Minutes	Chair Report
3.	1:20 – 1:50 30 Minutes	FAA Report
4.	1:50 – 2:30 40 Minutes	Chair's Roundtable: NextGen in Denver
5.	2:30 – 2:40 10 Minutes	10-Minute Break
6.	2:40 - 3:40 60 Minutes	NAC Subcommittee (SC) Chair Report
7.	3:40 - 4:00 20 Minutes	FAA Topics
8.	4:00 – 4:05 5 Minutes	Review of Action Items & Other Business
9.	4:05 - 4:15 15 Minutes	Closing Comments & Adjourn