

## NextGen Advisory Committee (NAC)

## **Meeting Agenda**

Date: Thursday, August 22, 2024

Time: 10:00am – 11:50am (Eastern Time)

Location: FAA Headquarters 800 Independence Avenue Southwest Washington, DC 20591 (Virtual Attendance Option Available)

ltem	Time (ET) estimated times	Торіс
1.	10:00 – 10:05 5 Minutes	<b>Opening Remarks</b> Chip Childs, NAC Chair (SkyWest Airlines)
2.	10:05 – 10:15 10 Minutes	Chair Report Chip Childs, NAC Chair (SkyWest Airlines)
3.	10:15 – 10:20 5 Minutes	<b>European Air Traffic Management Master Plan Update</b> Andreas Boschen, SESAR Joint Undertaking 3
4.	10:20 – 10:30 10 Minutes	<b>FAA Report</b> Paul Fontaine, Assistant Administrator, NextGen and NAC Designated Federal Officer Delegate (FAA) Timothy Arel, Chief Operating Officer, Air Traffic Organization (FAA)
5.	10:30 – 10:40 10 Minutes	Facility Replacement and Radar Modernization and Surveillance Strategy Michael Freie (FAA)
6.	10:40 – 11:40 60 Minutes	NAC Subcommittee Chair Report Jeffrey Winter, NAC Subcommittee Chair (JetBlue Airways)
7.	11:40 – 11:45 5 Minutes	Review of Action Items & Other Business Kimberly Noonan, NAC Committee Manager (FAA)
8.	11:45– 11:50 5 Minutes	Closing Comments & Adjourn Chip Childs, NAC Chair (SkyWest Airlines)